Нашите партньори

Devin_BG

Основен предмет на дейност в Девин АД е бутилирането и продажба на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки. Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода “Девин”. Натурална, от екологично чист регион, минерална вода “Девин” притежава уникален минерален състав, приятен вкус и е подходяща за всекидневна употреба. Девин АД осигурява работни места за над 500 човека, което е от съществено значение при високото ниво на безрботицата в района на Родопите.

Мениджър е единственото по рода си бизнес списание у нас. Има за цел да информира своите читатели за модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите. Рубриките очертават позицията на авторите на списанието в защита на интересите на мениджърите, както и за подобряване на бизнес средата у нас.

credo bonum

Credo Bonum е фондация, основана през 2006 г. като независима неправителствена организация, която работи в полза на обществото и в сътрудничество с широка мрежа от български, регионални и световни организации. Неин основател и председател е Цветелина Бориславова. От 2011 г. фондацията добавя към досегашните си приоритети различни инициативи в сферата на изкуствата, културата, екологията, социалните дейности и интердисциплинарните форми.

Вижте нашите спонсори.

logo-SS-copy-300x300

Студентски съвет при Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия (СС при УАСГ) е общността, където млади и активни в мечтите и действията си личности се събират и променят света около себе си вече повече от едно десетилетие. Структурата на Студентски съвет при УАСГ, както и правата, дадени от Закона за Вишето Образование дават възможност на студентите и докторантите да работят в полза на колегите си и в сътрудничество с доказали се преподаватели в университета. През годините СС при УАСГ се свързва с редица мероприятия, много от които ежегодни, пряко свързани както с академичното развитие в областта на архитектурата, строителството и геодезията, но и с ежедневния ритъм на студенти и преподаватели.

SofiaConnectLogo

Sofia Connect предоставя колокация и Интернет услуги в град София. Компанията е фокусирана в работа с корпоративни клиенти. Основните услуги, които предлага са интернет достъп, пренос на данни, колокационни и хостинг решения. 100% присъствие в град София.