Купете билет за събитието!

При закупуване на билет, ще получите връзка към регистрационната форма на сайта, от където, след потвърждение за закупения билет, ще получите достъп до целия сайт.

Купете си място в залата на TEDxSofia – 12 Май 2012 г. от 10 до 18 часа.

Достъпът до събитието и възможността да комуникирате с останалите участници, ще се активира след регистрация в сайта. Ще получите e-mail с подробни инструкции как да стане това, след като заплатите билета си и имате потвърждение за плащането му.

Ще има всякакви изненади – освен лекторите, много интересни хора в публиката, технически иновации, които ще можете сами да пробвате. Стена за катерене пред залата, за да се почувствате, като някои от лекторите, стигнали до високи върхове.

Преживяването ще бъде уникално, не само заради прекрасните изненадващи, иновативни и провокиращи лектори, невероятните технически и екстремни преживявания, но и заради реализирането на една наша мечта…Всички участници в конференцията ще получат възможността да създадат свои профили веднага след закупуването на билета си и да имат достъп до профилите на всички останали участници в събитието. Така ще можем да създадем пълноценни и ползотворни контакти, връзки и да разпалим един пълноценен дебат за бъдещето на света, такъв, какъвто искаме да го виждаме.